Contact SCEX

Graag komen we met u in contact. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijf*
Voornaam
Achternaam*
E-mail
Mobiel
Bericht
Lead Bron

Contact SCEX

(+31) 024-2022378

info@scex.nl

KVK 70972532

Postadres
Postbus 96
6640 AB Beuningen
The Netherlands
Bezoekadres
Nieuwe Marktstraat 54
6511 AA Nijmegen

Contact opnemen met SCEX

Heeft u vragen, wilt u ergens op reageren of wilt u een afspraak met ons maken? Bel naar 024-2022378 en u krijgt direct iemand aan de telefoon. Een bericht sturen kan ook. Wij nemen dan contact met u op.
Wilt u ons live spreken? Dat kan natuurlijk ook. We ontvangen u graag met een verse kop koffie op ons kantoor in Nijmegen. We zijn daar prima bereikbaar met zowel Openbaar Vervoer (5 minuten wandelen vanaf Station Nijmegen) als per auto. Wel eerst even bellen want doorgaans zijn we ergens  aan het werk bij een van onze opdrachtgevers.
Leuk detail is dat we zijn gevestigd in de voormalige School voor Ambachtsonderwijs. De ambachtsschool werd gebouwd in een periode waarin de toename van industriële bedrijvigheid in Nijmegen leidde tot een groeiende vraag naar goed opgeleide ambachtslieden. Tot dan toe waren ambachtslieden in spé aangewezen op een cursus van de Burgeravondschool. De vader van een van de SCEX-ers leerde hier het vak van timmerman.
Ambachtsonderwijs

Aanmelden Suppleye

Wilt u op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen in de supply chain en onze visie daarop? Meld u zich dan hier aan voor Suppleye – SCEX Magazine.