SCEX home

SCEX fixes supply chains. With years of experience in logistics, procurement and supply chain management, we use our expertise to update, end to end, each link in the chain. The transformation is fun - and profitable!

Slider

Suppleye: A Dutch Supply Chain Magazine

Oezbekistan is de businessbestemming voor 2020. Een politieke PR-campagne of een lonende tussenstop langs de Zijderoute, die een economische pluim verdient?

De logistieke canon, mij met de paplepel ingegoten. Zou het managen van multimodale bevoorradingsketens ons hierdoor in het bloed zitten?

Wat zijn de trends voor het nieuwe jaar? Kunnen we die voorspellen? Is dat zelf pakketjes ophalen? Of laten we het over aan het orakel van Delphi.

Het Groene Akkoord moet van Europa het eerste klimaatneutrale continent maken. Alleen zo houden we de opwarming van de aarde tegen. Daarom moet iedereen aan de bak. Ook wij bij SCEX.

SCEX ondersteunt Rituals bij het oplossen van een aantal van de supply chain vraagstukken en we zijn er stiekem best wel een beetje trots op dat we deze rol voor ze mogen vervullen.

SCEX organiseerde samen met Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) een open college over technologie en algoritmes in de supply chain.

Het supply chain team van Blokker mocht aan de bak met SCEX. Een succesvolle teamdag met colleges, business gaming en zeer gedreven werknemers.

Ruurd legt je uit wat Operational Excellence (OpEx) nu precies is en waarom het het zo belangrijk is, ook als het je bedrijf voor de wind gaat.

Om vanaf de start een succesvolle Omnichannel strategie uit te rollen, moet je datamanagement piekfijn in orde zijn. Hoe Omni moet het zijn?

Ketensamenwerking vanuit holistisch perspectief: Wat zijn de uitdagingen van verandermanagement en hoe helpt ons brein ons daarbij?

Het aantal kostbare retourzendingen omlaag en verkorte levertijden. Met Augmented Reality (AR) is de supply chain revolutie nabij!

Voor combinatiewinkels liggen er kansen in het benutten van e-commerce. De winkelier zal dus zijn persoonlijke supply chain moeten managen!

Slider

Our solutions

Slider