SCEX home

SCEX fixes supply chains. With years of experience in logistics, procurement and supply chain management, we use our expertise to update, end to end, each link in the chain. The transformation is fun - and profitable!

Slider

Suppleye: A Dutch Supply Chain Magazine

Ik constateer een groeiend enthousiasme voor digitaal werken. Onderwijs vindt digitaal plaats net als veel vergaderingen en overleggen.

Luchtvaartmaatschappijen die hun nek durven uit te steken door mee te doen aan deze luchtbrug, zullen na de crisis vast getooid worden met het predikaat ‘Hofleverancier

James Bond ziek? Wat krijgen we nou! Corona? Besmet door een geheim operatie van een geheime Russische eenheid? Nee, we denken van niet want veel Russen bestaan die het beste met ons voor.

Wie had dat ooit gedacht. Een hartverwarmend applaus. Voor iedereen in de gezondheidszorg. En stiekem toch ook wel voor al die andere mensen die onze samenleving in deze ingewikkelde tijd draaiende te houden.

Koninklijke Paardekooper Group gaat haar vestiging in Honselersdijk verhuizen naar een gloednieuw pand in Den Hoorn. SCEX ondersteunt bij dit project.

De marge op de producten moet het wel toelaten om al dit extra te werk te doen. Bij SCEX geven we hierover een eerlijk en realistisch advies wat vaak ook betekent dat we opdrachtgevers afraden om echt ‘omnichannel te gaan”

Het supply chain team van Blokker mocht aan de bak met SCEX. Een succesvolle teamdag met colleges, business gaming en zeer gedreven werknemers.

Ruurd legt je uit wat Operational Excellence (OpEx) nu precies is en waarom het het zo belangrijk is, ook als het je bedrijf voor de wind gaat.

Om vanaf de start een succesvolle Omnichannel strategie uit te rollen, moet je datamanagement piekfijn in orde zijn. Hoe Omni moet het zijn?

Ketensamenwerking vanuit holistisch perspectief: Wat zijn de uitdagingen van verandermanagement en hoe helpt ons brein ons daarbij?

Het aantal kostbare retourzendingen omlaag en verkorte levertijden. Met Augmented Reality (AR) is de supply chain revolutie nabij!

Voor combinatiewinkels liggen er kansen in het benutten van e-commerce. De winkelier zal dus zijn persoonlijke supply chain moeten managen!

Slider

Our solutions

Slider