i-Collector: dynamic storage system met optimale performance

i-Collector is een dynamic storage system, en zeker niet de enige in zijn soort. Groot voordeel aan de i-Collector is de mogelijkheid om met palletopbouw tot wel 12 meter de hoogte in te gaan. Tel daar een nieuw buffer systeem, korte levertijd en “intelligent high capacity sequencing” bij op, en het is naar onze mening een oplossing die we u niet kunnen ontnemen. Palletopbouw gebeurt dus in optima forma. Met een gevarieerd aanbod aan standaard bakken en trays, is de i-Collecter inzetbaar in verschillende industrieën. En blijkbaar is het ook ideaal om smileys mee te tekenen;). Voor meer informatie, kijkt u op: https://www.i-collector.eu/.

Supply chain consulting Ruurd SCEX

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs

Overtuigd? Of heeft u nog vragen waar we in geloven als ketenversnellers. In de nieuwsbrief krijgt u antwoorden en blikken we vooruit wat ons beweegt.

In Suppleye vindt u alles over de laatste trends en ontwikkelingen in de vorm van artikelen, columns, handige checklists en nog veel meer. Welke categorie is voor u interessant? Als u niks wilt missen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Inschrijven