Een goed ingerichte supply chain is essentieel om te voldoen aan de toenemende klanteisen. En daarbij horen goed opgeleid en ervaren supply chain medewerkers.

“De uitdagende masterclasses van het SCPC geven mij de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen op het gebied van supply chain management.”

“Bij mijn SCPC-coach kan ik terecht als ik wil sparren, maar we kijken samen ook naar mijn dagelijkse werk en de processen op de afdeling.”

Voor uw startende supply chain planners, zij-instromers of ervaren supply chain medewerkers die zichzelf graag (blijven) ontwikkelen biedt het Supply Chain Planning College (SCPC) masterclasses aan. Hierin komen zowel de harde als de zachte aspecten van supply chain management aan bod.

Elke maandelijkse masterclass bestaat uit een kennisgedeelte waarin deelnemers meer leren over een aspect van de supply chain en een workshop waarin een voor supply chain relevante vaardigheid behandeld wordt. Tijdens de masterclasses wordt veel aandacht besteed aan casuïstiek behandeld.

Voor bedrijven die hun medewerkers de mogelijkheid geven om zich nog sneller te ontwikkelen biedt het SCPC begeleiding op maat. Een SCPC-coach begeleidt uw medewerker, bespreekt vraagstukken en besteedt aandacht aan de ontwikkeling van soft skills benodigd in de supply chain. Hierbij komen zowel urgente uitdagingen als de repeterende werkzaamheden aan bod.

Tijd:
15.30 – 19.00 uur

Locatie:
Arnhem/Nijmegen

SCHRIJF JE NU IN:  volledige reeks


  10 sep Ordermanagement Onderhandelen


  8 okt Forecasting Efficiënt werken


  12 nov WMS/ERP optimalisatie Management by exception


  10 dec Productmanagement Conflicthantering


  14 jan Voorraadbeheer Continuous improvement


  11 feb Procesoptimalisatie Verandermanagement


  18 mrt Data science (dl1) Projectmanagement


  15 apr Trends in Supply Chain Presenteren


  13 mei Data science (dl2) Business analysis


  Overtuigd? Of heeft u nog vragen waar we in geloven als ketenversnellers. In de nieuwsbrief krijgt u antwoorden en blikken we vooruit wat ons beweegt.

  In Suppleye vindt u alles over de laatste trends en ontwikkelingen in de vorm van artikelen, columns, handige checklists en nog veel meer. Welke categorie is voor u interessant? Als u niks wilt missen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

  Inschrijven