Hoe we dat bewijzen

SCEX heeft in de afgelopen jaren voor tal van opdrachtgevers in binnen- en buitenland mogen werken aan het verhogen van het rendement. Gezamenlijk hebben we tientallen projecten in logistiek, inkoop en supply chain uitgevoerd. We opereren voor een brede range aan ondernemingen: van beursgenoteerde multinationals tot familiebedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Onze focus ligt op procesgestuurde bedrijven met een fysieke goederenstroom. Opdrachtgevers van SCEX bevinden zich op alle plaatsen in de keten: productiebedrijven, importeurs, groothandels, retailers, webwinkels en logistieke dienstverleners.

Proces- en projectmanagement

We hebben een diverse en brede, bedrijfskundige achtergrond en pakken onze projecten vanuit een integraal perspectief en een holistische visie aan. Omdat de ontwikkelingen in ons vakgebied razendsnel gaan, zijn we voortdurend bezig om onze kennis op te frissen en uit te breiden. Onze boekenkast is ruim gevuld met vakliteratuur en ons uitgebreide netwerk binnen toeleverende bedrijven en binnen het onderwijs (hogescholen en universiteiten) stelt ons in staat om snel toegang te krijgen tot nieuwe kennis, producten en diensten. Alle kennis en ervaring delen we voortdurend met onze opdrachtgevers zodat zij laagdrempelig kunnen profiteren van onze expertise.

ERP, WMS, OMS en planningstools

Adviesopdrachten die we hebben uitgevoerd zijn onder meer het selecteren en implementeren van automatiseringsoplossingen (met name ERP, WMS, OMS en planningstools), scans van de effectiviteit van het gebruik van ERP-systemen, begeleiden van tenders voor het uitbesteden van transport en warehousing, voorraadreductieprogramma’s, organiseren en begeleiden van verhuizingen, ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor omnichannel problematiek en het ontwerp en de inrichting van distributiecentra.

Interim ondersteuning

Interimposities hebben we bekleed op alle niveaus in de organisatie: directeur supply chain, logistiek manager, programmadirecteur, operations manager, masterplanner, manager merchandising & sourcing, supply chain planner en projectmanager.

Voor tal van opdrachtgevers hebben we trainingsprogramma’s opzet en uitgevoerd. We speelden honderden business games en hebben meerdere integrale supply chain transformatieprogramma’s ontwikkeld en begeleid.

We make you deliver

Organisaties die voor SCEX hebben gekozen

Hoe we dat bewijzen blogs

Meer Hoe we dat bewijzen blogs

Overtuigd? Of heeft u nog vragen waar we in geloven als ketenversnellers. In de nieuwsbrief krijgt u antwoorden en blikken we vooruit wat ons beweegt.

In Suppleye vindt u alles over de laatste trends en ontwikkelingen in de vorm van artikelen, columns, handige checklists en nog veel meer. Welke categorie is voor u interessant? Als u niks wilt missen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Inschrijven