Gijs Padmos

Gijs is na zijn opleiding Trade Management Azië (International Business management met een focus op China) terechtgekomen in de wereld van Supply Chain management. Nadat hij bijna 10 jaar werkervaring heeft opgedaan in diverse functies op het gebied van Supply Chain Management is hij in 2019 gestart als zelfstandig adviseur. Gedurende zijn loopbaan heeft hij voor diverse grote bedrijven gewerkt zoals Maxeda DIY, Blokker, Xenos, Jacobs Douwe Egberts, Liberty Global, Heineken en Delinuts..

Gijs heeft veel expertise opgedaan op gebied van Supply en Demand planning en in het structureren en optimaliseren van planning & forecasting. Hij staat bekend als zeer betrokken, flexibel en vlot. Hij komt door een goed luisterend oor bij zowel collega’s als opdrachtgever snel met passende en concrete verbetervoorstellen. Hij maakt daarbij gebruik van de kracht van de organisatie en zorgt dat verbeteringen direct praktisch uitvoerbaar zijn en gewaarborgd worden in de werkprocessen.

Tijdens zijn studie heeft Gijs een jaar in China gewoond, gestudeerd en gewerkt. Ook daarna heeft hij voor diverse opdrachtgevers in een internationale setting gewerkt. Door deze ervaringen en zijn bovengemiddelde interesse in verschillende culturen weet hij zich snel aan te passen aan een nieuwe (interne) cultuur. Gijs is snel ingewerkt en kan voor u aan de slag om het gewenste resultaat te behalen.

Gijs heeft onlangs een opdracht voor SCEX afgerond en is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.

Wilt u vrijblijvend kennismaken neem dan contact op via info@scex.nl

Gijs Padmos
Pragmatisch
Analytisch
Verbindend
Flexibel

Delinuts

Overtuigd? Of heeft u nog vragen waar we in geloven als ketenversnellers. In de nieuwsbrief krijgt u antwoorden en blikken we vooruit wat ons beweegt.

In Suppleye vindt u alles over de laatste trends en ontwikkelingen in de vorm van artikelen, columns, handige checklists en nog veel meer. Welke categorie is voor u interessant? Als u niks wilt missen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Inschrijven