Profiel Casper

Casper Jansen

casper@scex.nl

Nijmegen

0628832823

Pragmatisch
Energiek
Confronterend
Creatief
Enthousiasmerend

Casper Jansen

Casper Jansen (1970) heeft een bedrijfskundige en logistieke achtergrond (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Radboud Universiteit Nijmegen). Sinds 1999 jaar is hij eigenaar van het bedrijf 1-2 Think Logical. Daarmee is hij actief als leverancier van denk- en daadkracht voor bedrijfskundige vraagstukken in en rond logistiek en supply chain.

Samen met opdrachtgever en medewerkers werkt Casper aan meer rendement binnen in- en externe ketens. Onder meer door het herontwerpen en optimaliseren van bedrijfsprocessen, door leiderschaps- en teamontwikkeling en door het opzetten van supply chain ontwikkelings- en transformatieprogramma’s.

Casper heeft een brede ervaring als trainer, project- en interim-manager en adviseur bij een groot aantal bedrijven. Variërend van logistieke dienstverleners, retailers en groothandels tot productiebedrijven, uitzendorganisaties en onderwijsinstellingen. Hij wordt verder regelmatig gevraagd voor het geven van lezingen en presentaties rond het thema supply chain management.

Casper heeft een sterke focus op blijvende resultaten voor zijn opdrachtgevers. Een van de specifieke instrumenten die hij daarvoor inzet zijn business games. Met het bedrijf BIG Business Ixperience Games ontwerpt hij supply chain games voor toepassing in industrie, handel, retail en logistiek.

Hij is actief geweest voor onder meer Allshoes, Bidfood, Big Bazar, Blokker Holding, Concorp, Copaco, ERU, Flora Holland, Friesland Campina, Frigo Groep, HEMA, Hitachi, Horticoop, Intermeco, Izico, Jobe Sports, Kamps Transport, King Cuisine, Kloosterboer, Kuehne & Nagel, Lely-Synerlogic, Lenta (St. Petersburg), Luba, Olivier (Moskou), Mainfreight, Pacombi Group, Randstad, Rensa, Rijcken Group, Rotra, TCG, Technische Unie, Toorank, Verpa Senco en Xenos.

Willem v/d Berg
Casper Jansen
Guus v/d Elzen
Tinus Weijkamp
Wouter Eerkens
Ruurd Jellema