Profiel Guus

Guus van den Elzen

guus@scex.nl

Nijmegen

0652675891

Betrouwbaar
Gedreven
Positief
Gestructureerd
Oplossingsgericht

Guus van den Elzen

Guus van den Elzen (1981) is vanuit zijn studie International Business (Universiteit van Tilburg) terecht gekomen in de wereld van logistiek en inkoop. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in supply chain management door het volgen van de APICS-opleiding tot Certified Supply Chain Professional.

Klanttevredenheid staat voorop. En dat kan alleen met een goed ingericht proces en de juiste structuur. Dat wordt alleen bereikt door samen te werken met alle interne en externe partijen. Guus is in staat om de supply chain te optimaliseren met daarbij de klant als uitgangspunt, Daarnaast heeft hij als manager inkoop ruime ervaring op het gebied van leveranciersmanagement en het inrichten van het inkoopproces.

Na zijn periode bij LKL Staal – hij zich als manager in een internationale omgeving heeft ontwikkeld – is hij in 2017 zijn bedrijf Alisos gestart. Hij ondersteunt bedrijven met zowel advies als interim management bij vraagstukken op het gebied van supply chain en inkoop.

Betere prestaties beginnen met inzicht in de huidige prestaties. En een duidelijk beeld van hoe de processen op de werkvloer uitgevoerd worden. Van daaruit optimaliseert hij de processen en zorgt hij ervoor dat zijn klanten in control zijn en hun klanten optimaal kunnen bedienen.

Guus heeft ervaring op het gebied van ERP en WMS implementatie en optimalisatie, het opzetten van planning en voorraadbeheer, internationaal supply chain management, management op basis van KPI, sourcing in Azië, leveranciersconsolidatie en product life cycle management.

Hij is actief geweest bij onder meer LKL Staal, Nevobo, Philips Healthcare, Elcee Group en Pacombi.

Willem v/d Berg
Casper Jansen
Guus v/d Elzen
Tinus Weijkamp
Wouter Eerkens
Ruurd Jellema