Profiel Willem

Willem van den Berg

willem@scex.nl

Nijmegen

0610571385

Analytisch
Pragmatisch
Gedreven
Betrokken
Nieuwsgierig

Willem van den Berg

Willem van den Berg (1986) is na zijn masteropleidingen Bedrijfswetenschappen en Economie (Radboud Universiteit Nijmegen) direct gestart als zelfstandig ondernemer. Onder meer in samenwerking met 1-2 Think Logical en BIG Business Ixperience Games heeft hij de afgelopen jaren een groot aantal bedrijven en processen van dichtbij mogen bekijken, ervaren, analyseren en vooral verbeteren.

Zijn academische achtergrond combineert hij met een grote interesse in IT, innovatie en sociale processen in organisaties. Met een pragmatische blik en toegankelijke houding benadert Willem bedrijfskundige problemen vanuit een multidisciplinair perspectief, waarbij de verschillende belangen worden afgewogen. Zijn doel is altijd om tot een optimale oplossing voor de opdrachtgever te komen waarbij problemen bij de bron worden opgelost.

Willem van den Berg heeft ervaring op het gebied van procesontwerp en –verbetering van supply chain en logistieke processen, ERP-/WMS selectie en implementatie, project management, supply chain (master)planning, voorraadbeheer, KPI management en business gaming.

Willem is actief geweest voor onder andere Allshoes, Big Bazar, Concorp, Kamps Transport, Randstad, Rijcken Group, Toorank en Xenos.

Willem v/d Berg
Casper Jansen
Guus v/d Elzen
Tinus Weijkamp
Wouter Eerkens
Ruurd Jellema