Profiel Wouter

Wouter Eerkens

wouter@scex.nl

Amersfoort

0629361888

Gedreven
Betrouwbaar
Pragmatisch
Nieuwsgierig
Direct

Wouter Eerkens

Wouter Eerkens (1981) heeft een Bedrijfskundig en bestuurskundige achtergrond (Erasmus universiteit & Universiteit Utrecht). Na het behalen van zijn beide masteropleidingen, is hij zijn carrière gestart als consultant. Na zijn tijd als consultant heeft hij diverse rollen in verschillende sectoren vervuld. Door zijn verscheidenheid aan rollen de organisaties, heeft hij zich ontwikkeld in het razend snel adopteren van omgevingen en problematieken. Met onder andere deze vaardigheid en zijn opgebouwde kennis is hij als zelfstandig adviseur verder gegaan.

Wouter wordt gezien als een enthousiaste professional met een passie voor het verder brengen van mensen en organisaties. Hij krijgt energie van het in goede banen leiden van projecten en het oplossen van problemen, waar mogelijk met een commercieel raakvlak

Vanuit verschillende invalshoeken denkt hij na over verandering en mogelijke consequenties. Pragmatisch waar mogelijk, maar indien nodig, duikt hij graag in een vraagstuk om dit tot op de bodem uit te zoeken. Natuurlijk op zoek naar verbanden om zo tot complete inzichten te komen.

Hij heeft veel ervaring in het leiden en begeleiden van verschillende soorten projecten. Tevens heeft hij zowel strategische als hands on ervaring in het vormgeven en plannen van ketens.

Wouter is actief geweest voor onder meer: Albert Heijn, Ahold Europe Sourcing, Telfort & Telfort Zakelijk, Ziggo, ING, Xenos, NEC-Philips en Kromkommer.

Willem v/d Berg
Casper Jansen
Guus v/d Elzen
Tinus Weijkamp
Wouter Eerkens
Ruurd Jellema