Gezelligheid in het digitale supply chain café

Dat was een gezellige boel in het eerste digitale café van SCEX op vrijdag 24 april jl. Vanzelfsprekend zien we onze relaties en collega’s veel liever in levenden lijve maar in tijden als deze is dat helaas niet mogelijk. En daarom dit online substitutie waarvan wij ook niet precies wisten hoe het zou uitpakken, maar dat uiteindelijk een waardig alternatief bleek te zijn. Met verrassend verzoekplaatjes, een weerzien van oude bekenden, lekkere speciaalbiertjes en een glorieuze winnaar van de Supply Chain Kennisquiz. En enthousiaste reacties van de aanwezige ‘kroegtijgers’. En daar doen we het voor natuurlijk.

Met deelnemers van onder meer BroekhofRitualsWelkoopBlokkerCoyoteViveraJumperDPA,
Paardekooper GroupPG KaasNouryon en DHL werd het een geanimeerde borrel met voor iedereen de gelegenheid om bij te praten, maar zeker ook om met elkaar te bespreken wat de impact van de Coronacrisis is op de supply chain en op de logistieke operatie. En die is groot zo werd al snel duidelijk.

Gelukkig was er ook voldoende ruimte voor ontspanning en kon er worden genoten van een aantal zorgvuldige gekozen speciaalbieren (dank aan bierkenner en kroegbaas Tinus) en worden deelgenomen aan een heuse Supply Chain Kennisquiz die door collega’s Guus en Willem zorgvuldig in elkaar was gezet. Ondertussen schalden de aangevraagde truckersliedjes – met o.a. ‘good old’ Giddy Up Go van Gerard de Vries – door de speakers, werden er moppen getapt en bleken er een hoop oude bekenden in het café aanwezig.

Aan de quiz – met een mix van serieuze en hilarische vragen – werd zeer fanatiek deelgenomen met uiteindelijk een glorieuze winnaar als resultaat. Deze bescheiden supply chain kenner – tevens erkend levensgenieter – heeft zijn prijs ondertussen in ontvangst genomen en kijkt al weer uit naar een volgende kans om zijn kennis van de wondere wereld van logistieke ketens te etaleren.

Zolang we elkaar nog niet in een echt café kunnen ontmoeten om bij te praten, gaan we nog even door met onze digitale kroegontmoetingen. De eerstvolgende editie vindt plaats op vrijdag 15 mei a.s. Om 17.00 gaat de jukebox aan en staan onze quizmasters weer op scherp. We zijn benieuwd welke nieuwe gezichten en oude bekenden we dan gaan ontmoeten aan de toog.

Benieuwd naar de aangevraagde truckerssongs? De playlist vind je hier: https://open.spotify.com/playlist/5FN8cpJQkDvcjCGroPABvN?si=kWIueqbFSeuzYmzl6xDtgQ

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs

Overtuigd? Of heeft u nog vragen waar we in geloven als ketenversnellers. In de nieuwsbrief krijgt u antwoorden en blikken we vooruit wat ons beweegt.

In Suppleye vindt u alles over de laatste trends en ontwikkelingen in de vorm van artikelen, columns, handige checklists en nog veel meer. Welke categorie is voor u interessant? Als u niks wilt missen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Inschrijven