Gezelligheid in digitale supply chain cafés

Dat was een gezellige boel in de twee digitale cafés van SCEX in de afgelopen weken. Vanzelfsprekend zien we onze relaties en collega’s veel liever in levenden lijve maar in tijden als deze is dat helaas niet mogelijk. En daarom deze online substituties waarvan wij ook niet precies wisten hoe het zou uitpakken, maar die uiteindelijk een waardig alternatief bleken te zijn. Met verrassend verzoekplaatjes, een weerzien van oude bekenden, lekkere speciaalbiertjes en uitwisseling van gezamenlijke ervaringen in deze uitdagende tijden. En enthousiaste reacties van de aanwezige ‘kroegtijgers’. En daar doen we het voor natuurlijk.

Met deelnemers van onder meer Broekhof, Rituals, Rensa, Welkoop, Blokker, Coyote, Vivera, Jumper, DPA, Paardekooper Group, PG Kaas, Nouryon. Low and Bonar, Dekamarkt  en DHL werden het geanimeerde borrels met voor iedereen de gelegenheid om bij te praten, maar zeker ook om met elkaar te bespreken wat de impact van de Coronacrisis is op de supply chain en op de logistieke operatie. En die is groot zo werd al snel duidelijk.

Gelukkig was er ook voldoende ruimte voor ontspanning en kon er worden genoten van een aantal zorgvuldige gekozen speciaalbieren (dank aan bierkenner en kroegbaas Tinus) en worden deelgenomen aan een heuse Supply Chain Kennisquiz die door collega’s Guus en Willem zorgvuldig in elkaar was gezet. Ondertussen schalden de aangevraagde truckersliedjes – met o.a. ‘good old’ Giddy Up Go van Gerard de Vries – door de speakers, werden er moppen getapt en bleken er een hoop oude bekenden in het café aanwezig. Benieuwd naar de aangevraagde truckerssongs? De playlist vind je hier: https://open.spotify.com/playlist/5FN8cpJQkDvcjCGroPABvN?si=kWIueqbFSeuzYmzl6xDtgQ

En hoewel de borrels dus heel geanimeerd waren, hopen we dat de komende editie – op gepaste afstand natuurlijk – ‘live’ kan gaan plaatsvinden. Op een zonovergoten terras bijvoorbeeld. We kijken er naar uit!

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs

Overtuigd? Of heeft u nog vragen waar we in geloven als ketenversnellers. In de nieuwsbrief krijgt u antwoorden en blikken we vooruit wat ons beweegt.

In Suppleye vindt u alles over de laatste trends en ontwikkelingen in de vorm van artikelen, columns, handige checklists en nog veel meer. Welke categorie is voor u interessant? Als u niks wilt missen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Inschrijven