SCEX deelt supply chain-kennis met Randstad

Bij SCEX hebben we een passie voor leren en ontwikkelen. We beleven er veel plezier aan om onze kennis en ervaring rond supply chain-management te delen. dit doen we op tal van manieren en voor verschillende doelgroepen, in zowel het onderwijs als in het bedrijfsleven. Eén van de opdrachtgevers die dit al lange tijd waardeert is Randstad. Met regelmaat schakelen zij ons in om de supply chain-kennis van hun medewerkers bij te spijkeren. En dat doen we met veel plezier natuurlijk.

Supply chain-kennis op niveau

Onlangs mochten Willem en Casper daarom weer aan de bak om een training Supply Chain Management te verzorgen voor twintig medewerkers van Randstad. Veelal jonge mensen, die klanten bedienen met complexe logistieke en supply chain-vraagstukken. Bij Randstad willen ze hun opdrachtgevers hierbij graag terzijde staan en daarom is het belangrijk dat ze een gesprekspartner op het juiste niveau hebben. Een mooie uitdaging voor ons om hier een bijdrage aan te leveren. Rode draad in onze aanpak is dat we in de trainingen, workshops en colleges altijd kiezen voor een grote mate van interactie met de deelnemers.

Gewaardeerde, afwisselende en interactieve training

Het resultaat was een afwisselende en succesvolle dag met enthousiaste deelnemers en veel waardering van onze opdrachtgever. Op het programma stonden ondermeer een aantal speedcolleges over trends & technologie in de logistieke keten, concrete klantcases van opdrachtgevers van de deelnemers, twee verdiepende kennisblokken, een interactief gesprek over het verschil tussen flexibiliteit, wendbaarheid en schaalbaarheid en een supply chain kennisquiz. En natuurlijk mocht ook de inmiddels befaamde business game Bricks & Brains niet ontbreken. In dit levensechte spel werken deelnemers in verschillende rollen in een logistiek bedrijf aan meer rendement. Een geweldige ervaring vonden de deelnemende vrouwen en mannen: “Ik snap nu veel beter wat er speelt op de werkvloer bij mijn klant…”.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag met positieve feedback van de deelnemers en een zeer tevreden klant. Daar doen we het voor bij SCEX!

supply chain training bij Randstad

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs