SCEX Software Optimization

SCEX Software Optimization – we make software work

SCEX Software Optimization laat software werken. Op basis van onze jarenlange ervaring, en uitgebreide expertise in supply chain management, logistiek en aanpalende domeinen zorgen wij dat business processen met de juiste software optimaal worden aangestuurd en ondersteund. We verdiepen ons in elke klant en de mensen die er werken.

WMS Guide

Een van onze veelgebruikte producten is WMS Guide: een toolbox voor een doeltreffende en efficiënte WMS-selectie. Met deze gestandaardiseerde aanpak helpen wij bedrijven om in korte tijd het juiste WMS te selecteren. Op basis van onder meer een goed gevulde databank met WMS-leveranciers, een set gestandaardiseerde en gedigitaliseerde documenten en checklists, een ‘requirements’ template, een set van demoscenario’s en een zeer ervaren team hebben we alle ingrediënten ins huis voor een snelle en gedegen WMS-selectie.

How we make software work

Hoe we samenwerken om software te optimaliseren

Tal van gerenommeerde bedrijven hebben onze expertise ingeschakeld voor het selecteren, implementeren en optimaliseren van IT-oplossingen in logistiek en supply chain. Daaronder namen als Allshoes, Dozon, Bakker.com, Beter Bed, DekaMarkt, Hollander, Yaya, Vetipak, LogistiekConcurrent ERIKS, Cotap, Rituals, Welkoop en Rensa. Namen waar we trots op zijn en waar we hele fijne relaties hebben opgebouwd. Met leveranciers van applicaties onderhouden we goede contacten. Van hen horen we terug dat ze onze persoonlijke aanpak waarderen en het op prijs te stellen dat we transparant zijn en met een genuanceerde blik kijken naar de samenwerkingsrelatie tussen klant en leverancier.

Contact

Graag komen we met u in contact. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.