Wie we zijn

SCEX helpt bedrijven in de supply chain aan meer korte en lange termijnrendement. We koppelen denkkracht aan daadkracht en werken vanuit een integrale visie. We ordenen ketens, versnellen aanvoerlijnen, optimaliseren processen, verhogen servicelevels, verlagen ketenkosten en zorgen voor meer rentabiliteit van de voorraad.

SCEX staat voor lullen én poetsen. Onderbouwd met gefundeerde analyses en heldere rapportages helpen we onze opdrachtgevers bij het stroomlijnen van hun aanvoer- en distributieketens. En natuurlijk zijn we ook van de partij bij de implementatie van onze oplossingen. Want papier is geduldig en ons hart ligt zeker ook bij de pragmatische vertaling van onze ideeën naar de werkvloer.

SCEX biedt pragmatische adviezen, daadkrachtig interim-management, transformatieprogramma’s, energieke business games, nuchter projectmanagement en verrassende workshops, presentaties en evenementen. Met onze gedegen kennis en jarenlange ervaring weten we wat er speelt in de markt, zijn we op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen en beschikken we over een uitgebreide gereedschapskist met handige hulpmiddelen, templates en softwaretools.

Wat we doen

SCEX helpt ondernemers om de stap ‘van rennen naar plannen’ te maken. We brengen rust en overzicht en zorgen voor meer pro-activiteit in denken en doen. Het aantal te blussen brandjes moet in onze ogen in veel organisaties omlaag zodat management en medewerkers weer in control komen en de juiste dingen kunnen doen.

SCEX werkt van boardroom tot lockerroom en weet gemakkelijk vertrouwen te winnen op alle niveaus. We spreken de taal van de bestuurder, klankborden met het management en sparren met de ondernemer. Met hetzelfde gemak begeven we ons op de werkvloer om met teamleiders, supervisors en uitvoerenden te werken aan duurzame verbetering. Hoe dan ook staan we zij aan zij met onze opdrachtgevers

We make you deliver

Organisaties die voor SCEX hebben gekozen

Bekijk alle organisaties