Interimmanagement

Heb je behoefte aan tijdelijke management- of uitvoeringscapaciteit? Wij helpen je graag uit de brand. We bekleden interimfuncties op elk niveau. Van Director Supply Chain tot Supply Chain Planner en van Logistiek Manager tot Inkoper. We maken ons de materie snel eigen en kunnen makkelijk schakelen in verschillende omstandigheden. Turn around management, vervanging of invulling van een nieuwe functie: wij voelen ons snel thuis en staan klaar om je verder te helpen.

Interim specialisten

Wij zien betrokkenheid als één van de belangrijkste succesfactoren bij het invullen van interimposities. Onze specialisten bereiken graag samen met jou het optimale resultaat. Uiteraard brengen wij onze toolbox mee om dit resultaat te behalen, maar ook om te zorgen voor betrokkenheid bij de medewerkers.

Ook bij hen is betrokkenheid belangrijk om collega’s te laten bijdragen aan het succes van de organisatie. Het is een belangrijke voorspeller van de prestatie die iemand levert en heeft daarom een direct effect op de bedrijfsresultaten. Uiteindelijk draait het ook bij interimmanagement om (bedrijfs)resultaten.

Ons uitgebreide trackrecord toont onze ervaring in het succesvol bekleden van interim-functies bij diverse organisaties.

Klanten die gekozen hebben voor een Interimmanager van SCEX

Laatste blogs

Bekijk alle blogs