Wat ons drijft

Wat ons drijft

SCEX helpt bedrijven bij het oplossen van problemen. Wij worden er blij van als ondernemers door onze ondersteuning beter kunnen inspelen op kansen en makkelijker kunnen omgaan met de uitdagingen van nu en straks. Onze passie voor logistiek, inkoop en supply chain willen we graag inzetten om voor onze opdrachtgevers het verschil te kunnen maken zodat zij een duurzaam concurrentievoordeel kunnen verkrijgen.

Hoe we dit doen

Hard werken zit in onze natuur en voor ons is het vanzelfsprekend om er te zijn er op de tijden dat het nodig is. Het team van SCEX is zeer gedreven en gepassioneerd en probeert het beste uit zichzelf en anderen naar boven te halen. We zijn ons voortdurend bewust van onze rol en stellen ons open en dienstverlenend op. Ons enthousiasme proberen we door te geven zodat er snel energie ontstaat om samen aan de slag te gaan.

Side-kick in elke bedrijfscultuur

We voelen ons snel thuis bij onze opdrachtgevers en passen ons gemakkelijk aan aan de cultuur en mores ter plaatse. Plezier maken, wederzijds vertrouwen en werken in een open sfeer zijn uitgangspunten in onze aanpak. We hebben oog voor problemen op elk niveau en proberen snel hulp te bieden als de omstandigheden daarom vragen. Waar nodig nemen we afstand en observeren en analyseren we door uit te zoomen.

Voor nu en in de toekomst

Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat we bij elke opdracht werken aan het vergroten van het vakmanschap van management en medewerkers. Als zij kunnen leren van onze kennis en expertise dan zorgt dat ervoor dat hun waarde voor de organisatie toeneemt en toekomstige problemen kunnen worden voorkomen dan wel sneller kunnen worden opgelost. In onze ogen is het onze plicht om mensen te helpen om te leren, te groeien en hun talenten te ontwikkelen.

We make you deliver

Wat ons drijft blogs

Meer Wat ons drijft blogs