Leren & ontwikkelen

SCEX bestaat uit een divers team van ervaren professionals, met eigen expertises en interesses. In de loop der jaren hebben we een groot aantal presentaties, trainingen, workshops en  colleges mogen verzorgen voor onze opdrachtgevers over diverse onderwerpen. De koffer van SCEX is dus goed gevuld.

Supply Chain Planning College

Een van de vormen waarin we deze kennis continu toepassen is in de vorm van het Supply Chain Planning College. In het SCPC leggen we de verbinding tussen onderwijs en de praktijk. Daarbij begeleiden we de studenten zowel tijdens als na de minor met hun ontwikkeling door middel van colleges, bedrijfsbezoeken, business cases en workshops. Zo verbindt SCEX de theorie met inzichten uit de praktijk en leiden we de nieuwe generatie supply chain planners op.

Hulp bij jouw zakelijke ontwikkeling

SCEX kan ook jouw medewerkers helpen ontwikkelen, door programma’s rondom talentontwikkeling te ontwerpen en tot uitvoering te brengen. We helpen de leerdoelstellingen vorm te geven en maken een programma op maat. Interactie is in onze ogen een vereiste om een goed leerrendement te behalen. Ons portfolio – met onder andere diverse business games – stimuleert interactie, onderlinge samenwerking en praktijkgericht leren.

SCEX maakt leren en ontwikkelen effectief én leuk!

Klanten die wij geholpen hebben met Leren & Ontwikkelen

Laatste blogs

Bekijk alle blogs