Jouw evenementen

Er is weinig dat ons SCEX-hart sneller laat kloppen dan het organiseren van een onvergetelijk evenement. Van inspirerende kick-offs, een memorabele opening van een nieuw distributiecentrum tot een interactieve kennissessie waarbij SCEX jouw klanten of medewerkers bijpraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de wereld van supply chain. Wij bedenken het graag en nemen desgewenst de organisatie voor je uit handen.

In de huidige tijd worden we overspoeld met een steeds groter aantal online en offline evenementen. Onderscheidend vermogen is daarom belangrijk. We combineren ons expertise met een flinke dosis creativiteit en interactiviteit om jouw evenement verrassend, leerzaam en memorabel te laten zijn. Maar we hebben ook onze ideeën over aankleding en horeca.

Onze bibliotheek bevat onder meer de gaafste voorbeelden van nieuwe innovaties, interactieve software, een divers netwerk, interessante praktijkvoorbeelden en legio boeken over de nieuwste inzichten in evolutionaire biologie en gedrag om inspiratie uit te putten.

Zo maakt SCEX ieder evenement uniek. We helpen graag jouw evenement interessant en memorabel te maken.

SCEX evenementen

SCEX organiseert met regelmaat op eigen initiatief evenementen. Bijvoorbeeld om je bij te praten over actuele supply chain thema’s en je te laten ervaren hoe leerzaam het is om deel te nemen aan een business game. Graag bieden we daarbij een podium aan interessante mensen uit ons netwerk om inzichten met jou te delen die je nergens anders opdoet.

Klanten voor wie wij evenementen hebben georganiseerd

Laatste blogs

Bekijk alle blogs