Willem van den Berg

Willem van den Berg (1986) is na zijn masteropleidingen Bedrijfswetenschappen en Economie (Radboud Universiteit Nijmegen) direct gestart als zelfstandig ondernemer waarbij hij veel samenwerkte met SCEX-collega Casper Jansen. Hij heeft de afgelopen jaren voor een groot aantal bedrijven in diverse sectoren van dichtbij mogen bekijken, ervaren, analyseren en vooral verbeteren. Daarbij bekleedde hij diverse rollen waaronder die van adviseur, project manager, interim manager en trainer.

Zijn academische achtergrond combineert hij met deze praktijkervaring. Zijn grote interesse in IT, innovatie, bedrijfsprocessen én sociale processen in organisaties maken dat hij weet welke afwegingen gemaakt moeten worden gedurende organisatorische transformaties. Daarbij hanteert hij analytische diepgang met de vereiste mate van pragmatiek en werkt hij graag samen met diverse disciplines binnen organisaties. Zijn doel is altijd om tot een optimale oplossing voor de opdrachtgever te komen waarbij problemen bij de bron worden opgelost.

Willem van den Berg heeft ervaring op het gebied van procesontwerp en –verbetering van supply chain en logistieke processen, ERP-, WMS- en OMS- selectie en implementatie, project management en advies rondom  IT-implementaties en transformaties van organisaties, supply chain (master)planning, demand planning en supply planning, KPI management en business gaming.

Willem is actief geweest voor onder meer Allshoes, Big Bazar, Concorp, Detailresult Groep, Kamps Transport, Low & Bonar, Randstad, Rituals, Welkoop en Xenos.

Willem-van-den-Berg

Analytisch
Pragmatisch
Gedreven
Betrokken
Nieuwsgierig

Willem heeft gewerkt of werkt voor:

Blogs van Willem van den Berg

Bekijk alle blogs