Casper Jansen

Casper Jansen (1970) heeft een bedrijfskundige en logistieke achtergrond (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Radboud Universiteit Nijmegen). In 1999 is hij gestart met zijn bedrijf 1-2 Think Logical. Daarmee was hij gedurende 20 jaar actief als leverancier van denk- en daadkracht voor bedrijfskundige vraagstukken in en rond logistiek en supply chain. Casper heeft een passie voor het optimaliseren en stroomlijnen van logistieke ketens. Onder meer door het herontwerpen en optimaliseren van bedrijfsprocessen, door leiderschaps- en teamontwikkeling en door het opzetten van supply chain ontwikkelings- en transformatieprogramma’s.

Casper heeft een brede ervaring als trainer, project- en interim-manager en adviseur bij een groot aantal bedrijven. Variërend van logistieke dienstverleners, retailers en groothandels tot productiebedrijven, uitzendorganisaties en onderwijsinstellingen. Hij schrijft boeken en columns en wordt regelmatig gevraagd voor het geven van lezingen, masterclasses, colleges en presentaties en hij treedt op als dagvoorzitter.

Casper heeft een sterke focus op blijvende resultaten voor zijn opdrachtgevers. Een van de specifieke instrumenten die hij daarvoor inzet zijn business games. Hij hanteert een holistische aanpak met aandacht voor zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kanten van ontwikkeling en verandering.

Hij is actief geweest voor onder meer Allshoes, Bidfood, Big Bazar, Blokker Holding, Concorp, Copaco, ERU (HU), Flora Holland, Friesland Campina, Frigo Groep, HEMA, Hitachi, Horticoop, Intermeco, Izico, Jobe Sports, Kamps Transport, King Cuisine, King Disposables, Kloosterboer, Kuehne & Nagel, Lely-Synerlogic, Lenta (RU), Luba, Olivier (RU), Ostrov (RU), Paardekooper Groep, Mainfreight, Randstad, Rensa, Rijcken Group, Rituals, Rotra, TCG, Technische Unie, Toorank, Verpa Viangro (BE) Senco, Welkoop en Xenos.

Casper Jansen

Analytisch
Pragmatisch
Gedreven
Betrokken
Nieuwsgierig

Casper worked for:

Blogs van Casper Jansen

Bekijk alle blogs