Waar we in geloven

Van onze opdrachtgevers horen we terug dat ze graag met ons werken omdat we over veel parate kennis beschikken, een pragmatische aanpak hanteren en in staat zijn om snel het vertrouwen van mensen in de organisatie te winnen. Fijn om die feedback te krijgen want dat is hoe we graag gezien willen worden: pragmatische professionals waarmee het prettig werken is!

‘Confrontatie is part of the game’

De confrontatie gaan we niet uit de weg; op geen enkel niveau. Want dat is onze rol vinden wij. Confrontatie is soms nodig om problemen bloot te leggen en beweging te forceren. Part of the game. En over spelen gesproken: we spelen graag business games, maar het spelen spelletjes laten we graag aan anderen over.

Ons commitment is 24/7 en onze beschikbaarheid is ruim. We zijn er als het nodig is: ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of in het weekend. Transparantie in onze tijdbesteding vinden we vanzelfsprekend en voor opdrachtgevers die dat willen zijn we met plezier bereid om op basis van een succesfee te werken.

SCEX wil meningen en emoties graag onderbouwd zien met feiten en cijfers. We duiken daarom met plezier in de data om met gefundeerde analyses en heldere rapportages duidelijk te maken hoe het echt zit. Aan data is vaak geen gebrek, wij proberen er informatie van te maken en deze zo te presenteren dat voor iedereen duidelijk wordt hoe het echt zit.

Samen succesvol zaken doen

SCEX gaat voor supertevreden opdrachtgevers. Als we iets niet weten of kunnen, zullen we dat melden. En indien gewenst en waar mogelijk zorgen zoeken we naar een alternatief. We beschikken daartoe over een groot netwerk van gekwalificeerde collega’s. Wederzijds vertrouwen vormt een belangrijke basisvoorwaarde voor succes.

We make you deliver

Waar we in geloven blogs

Meer Waar we in geloven blogs