Tinus Weijkamp

Tinus Weijkamp (1986) is na zijn masteropleidingen Bedrijfswetenschappen en Economie (Radboud Universiteit Nijmegen) direct gestart als zelfstandig ondernemer. Als projectmanager in verschillende supply chain planning en logistieke projecten heeft hij de afgelopen jaren verschillende bedrijven, projecten en processen van dichtbij mogen bekijken, ervaren, organiseren en mogen meedraaien.

Daarnaast is Tinus medeoprichter van café van Ouds, een succesvolle bruine kroeg die hij sinds zijn studietijd met veel passie en enthousiasme gemaakt heeft tot een toonaangevende horecazaak in Nijmegen. De bril van de ondernemer heeft hij ook altijd op als hij voor klanten in de supply chain actief is. Betrokken, energiek en nieuwsgierig spreekt hij de taal van het management maar praat hij net zo makkelijk op de magazijn- of winkelvloer met de medewerkers.

Tinus ondersteunt een stevige academische onderbouwing met interesses in IT en slimme eenvoudige innovatieve oplossingen. Door zijn oog voor de uitvoerbaarheid op de werkvloer en zijn passie voor team & talentontwikkeling, is Tinus een gewaarde teamspeler. Zijn doel is altijd om te komen tot werkbare en meetbare oplossingen en deze ook echt te borgen in de werkprocessen. Liefst door hier zelf uitvoerig mee te testen en actief betrokken te zijn bij de overdracht.

Tinus heeft ervaring op het gebied van verbetering van supply chain processen, logistiek, projectmanagement, supply chain planning, voorraadbeheer en business gaming.

Tinus is actief geweest voor onder andere Big Bazar, Loc7000, Jobdigger, Xenos, Paardekooper groep, Allshoes en King.

Tinus Weijkamp

Verbindend
Gedreven
Innovatief
Energiek
Oplossingsgericht

Tinus worked for:

Blogs van Tinus Weijkamp

Bekijk alle blogs