SCEX aan de slag voor nieuw DC Welkoop

Met een distributiecentrum van 20.000 m2, een servicekantoor van 3.500 m2 en een parkeergarage met 180 parkeerplaatsen krijgt Welkoop in 2020 de beschikking over een prachtig nieuw pand.

SCEX mag hier, in samenwerking met Grip Advies, een belangrijke bijdrage aan leveren! Het huidige distributiecentrum in Ede verhuist naar Bedrijvenpark Apeldoorn Noord 2. Reden van het vertrek is het gebrek aan ruimte in Ede. Uitbreiden was hierdoor onmogelijk. In Apeldoorn kan dit wel en die gelegenheid wordt aangegrepen om de logistieke processen opnieuw te ontwerpen zodanig dat het DC helemaal klaar is voor de zonnige toekomst van Welkoop. In het nieuwe pand krijgen ook de fulfilment-activiteiten voor de webshop van Welkoop een prominente plaats.

SCEX en Welkoop

Casper Jansen van SCEX werkt in het project nauw samen met Hans Boon van Grip Advies en is verantwoordelijk voor het projectmanagement, het opstellen en implementeren van een nieuwe supply chain blauwdruk en het logistiek ontwerp van het nieuwe DC. In het kader van dat laatste voeren we onder andere een haalbaarheidsstudie uit naar de mogelijkheden van mechanisatie.

Een geweldig project waar we graag onze tanden inzetten, waar we trots op zijn en dat hebben we stiekem al een klein beetje gevierd met een toast op de goede afloop. ?

De bouw van het nieuwe Welkoop distributiecentrum zal in oktober 2019 starten en het pand wordt een jaar later – in oktober 2020 – opgeleverd.

Lees het artikel op:
volkerwessels-bouwt-nieuw-distributiecentrum-welkoop-101168258

winkel van Welkoop

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs

Overtuigd? Of heeft u nog vragen waar we in geloven als ketenversnellers. In de nieuwsbrief krijgt u antwoorden en blikken we vooruit wat ons beweegt.

In Suppleye vindt u alles over de laatste trends en ontwikkelingen in de vorm van artikelen, columns, handige checklists en nog veel meer. Welke categorie is voor u interessant? Als u niks wilt missen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Inschrijven